Ven Events uit Mol, veel meer dan alleen springkasten verhuren

Wie bij Ven Events aanklopt, krijgt een professionele eventplanner tegenover zich die veel meer doet dan het verhuren van springkastelen in Mol. Voor een totaalorganisatie van uw event kan u op beide oren slapen. Kwalitatief en tegen een eerlijke prijs.

Verhuur springkasteel

Pretoogjes! Dat krijgt u bij kinderen te zien wanneer een kleurrijk en groot springkasteel plots opduikt op een feestje. Het humeur is in een mum van tijd omgeslagen naar kinderlijke blijdschap.

Tentenverhuur

Of het nu voor een familiair tuinfeestje of een bedrijfsfeestje is: Ven Events heeft voor elk event een bijpassende tent in de juiste sfeer.

Verhuur licht en geluid

Met passend licht en geluid tovert u de locatie van uw event om tot iets uniek en exclusief. Ook 3D-ontwerp en LED-schermen.

Eventplanner

Wanneer u bij een event geen zorgen aan uw hoofd wil hebben, dan zorgt de eventplanner voor een knappe totaalorganisatie waarbij u alles onder één dak krijgt: logisitiek, catering, licht, geluid en personeel.

Contact

Zowel particulieren als bedrijven mogen aankloppen bij Ven Events in Mol om de organisatie van hun event in handen te nemen. Van licht, geluid en catering tot het totaalconcept. Bel voor een afspraak om uw wensen op tafel te leggen.